Jag är kanske inte den ni alla tror, jag ler utanpå men på in sidan så plågas jag av mardrömmar och bilder.

Okej, depp text. Men det är så jag känner.

En känsla, som om en bit saknas. Jag vet inte vad, men det känns när jag vaknar. Jag vill inte längre lyssna på pratet om mig själv. Jag vet vad som är sanningen men ni tror ej på mig. Ni förstör bara för mig, vart är det ni vill komma? Är eran största dröm att föralltid se mig somna? In i döden, se mig med uppskuren handled. Det här är texten som blev mitt avsked till er. Om detta är mitt liv vill jag inte fortsätta, ta upp mig på berget nu, för jag orkar inte klättra. Jag tänker inte säga emot om ni vill skjuta mig i pannan. Gör som ni vill, jag får väl leva eller stanna. Men vem vill va kvar i ett helvete som detta? Lämna mig ifred, jag har inget att berätta.  Det går till en gräns och sen så säger det stopp. Jag har kommit till den gränsen där det inte finns nåt hopp.

En dag utan början
En saga utan ord
En jag utan hjärta
Jag hoppas och jag tror


Det är bara att prata på. Ni får säga vad ni tycker. Jag har levt i helvetet och kommer aldrig ta mig ut ur det. Det är svåra tider, svåra dar.  Men måste kämpa vidare, du vet, man lär sig mycket av att va en ensam krigare. Ta hand om sig själv, utan hjälp ifrån nån annan, att aldrig höra orden att "du måste stanna" . Jag är inte som dom andra, jag har lätt att gå sönder. Då blir det att man gömmer sig och alla bara glömmer. Ni kan säga vad ni vill, jag orkar inte höra på alla lögner och rykten som ni sprider omkring, så jag tar mig en tablett och åker in i min värld. Alla ska vi dö nån gång och snart vet vi när. Försök o hålla kvar dina vänner i din närhet, för snart kanske dom är borta, vem är den som vet? En dag är det dags att sanningen ska fram, att säga förlåt till mig var nåt ni aldrig hann.

släpp mig fri, låt mig flyga från dethär

Hej alla!
Jag skrev ett lååångt nlägg i går men dte kom visst inte upp..

Men i alla fall, uppdateringen suger just nu. Har inte varit min bästa vecka precis snarare tvärtom-Värsta veckan. Önskar bara att jag kunde sudda ut alla bilder, minnen från den dagen. Jag vill inte gå ut med vad det handlar om, för det är för privat, det angår bara mig och min familj tycker jag! Men jag kan säga att jag inte mår bra. Jag är trött, arg, besviken, rädd, ledsen, svag, orklös, har ont i magen och huvudet. Gör saker som jag senare kommer ångra.

Men i dag är det lördag och jag har varit i Gislaved för att det är gisledagarna. Var inte så roligt, hittade inget och hade ont i magen. Men kom i alla fall på andra tankar et tag. Men så fort jag skrattar känner jag att jag inte kan vara glad, för jag mår dåligt, fattar ni? I alla fall, jag åkte med jossan, agnes och koffe. Vi var där till typ 18.00? Jag skulle egentligen mötit en efter jag kom hem men när jag kom hem la jag mig och kollade på Pojken i randig pyamas, super bra! Den rekomenderar jag! Så nu orkar jag inte. Men jag ska sova snart sen i morgon blir det antingen att träffa en eller bara ligga och vila. Får se. Men nu är det bara två veckor kvar i skolan! Fick G på kemin och har prov på torsdag i Svenska. Hoppas att det går att skriva.

Men nu känns det som att detta blev ett långt inlägg..Så nu säger jag godnatt! Jag vet inte när allt har lagt sig, så kanske inte bloggar på länge.



Den 18 maj 2010 var det 5 årsen morfar gick bort, bilden är på hans gamla hus.


Ps. Grattis till Sanna min halvsyster som fick sin lille pojk för två veckor sen.

Sol!

hej alla!
JAG HOPPAS ALLA MÅR BÄST! Jag mår fint, en till dag i Hillerstorp skadar inte! Ingen skola i morgon heller. Lånar Carl-Johans dator och den är svår att bekripa haha så nu ska jag kolla på tv, ha det bäst.

My heart will go on.

Hej alla!
TVå veckor utan datorn. Underbart rent ut sagt! Har inte tänkt på att blogga.. Datorn funkar i mellan åt. Känns jätte skönt att jag kommit gång med träningen. Springer och så nu. Skönt! I morgon är det Hillerstorp som gäller. Hoppas ni mår bäst!

<3

hej alla!
Som ni säkert har märkt har min uppdate varit låg.. Vår dator funkar inte igen. Men hoppas ni mår bäst!
Kream

Top model!

Dagen har varit ointresant så säger bara: Nu ska jag kolla på Top modell.
Ha det bäst!


Kollar ni på top modell?

Verkligen ettb snabbt inlägg!

Tjo hejj!
Sitte ri datasalen och forskar, segt. Hade idrott inna, fy vad dålig kondis jag har! Aja, nu ska jag dra, pussar! <3

Bert fjärt.

Tjo fräs!
Sitter är nu och ska snart hoppa ner i sängen, det är en dag i morgon också. Dagen har varit bra, helgen har varit bra. Nu ska jag kolla lite bloggar sen ska faktiskt jag sova (för en gångs skull)




Godnatt!

Keep holding on.

Hejj!
Vaknade vid 08.00 kunde inte sova.. Sen gick jag upp och gick ut och satte mig i solen. Sen fixade jag mig. I dag måste jag sälja mina skol burkar med godis i. Sen ska jag la inte göra så mycket, får se om jag boggar mer i dag.
Ha en bra dag, kram!

Det går en vind över vindens ängar..

Hej alla!
Nu sitter jag hemma och bloggar, första gången på 3 veckor jag bloggar hemma! Underbart att datorn funkar. Mne nu känner jag inte så stort behov av att sitta vid datorn, har mer tid för läxor, vänner och fritiden. Dagen i dag vaknade jag vid 08.10. Sovit med halsduk i två dar nu, lider av halsont. Jag duschade, sen gjorde jag klart min saga, den blev rikigt fin tycker jag! Sen åt jag, fixade mig och mötte Oskar och Sofiie. Vi gick runt och töntade, sen mötte vi 4 bosniska töntar som gick emot Oskar för han är Homosexuell, haha omgona. Jag och Sofiie kaxade emot och försvarade Oskar. Men i stället började dom jaga honom så han sprang på en gubbes tomt, så tappade en sin sko och dom vände och lämnade oss i fred. Asså omogna idioter!! I alla fall sen gick Oskar hem så var jag och Sofiie med Casper, Max och Anton men jag gick hem och mötte Jasse som skulle köpa två burkar Kola godis. Känner dock att detta inlägget blev rörlig. Men men, nu ska jag mysa med familjen, ha det!


Foto på mig för 2 veckor sen, redigerat i Photshop av syster ♥

RSS 2.0