tjuuuu people!

Måste bara säga att jag älskar min Linnea Linita Lyttinen Johansson otroligt.
Du är underbar gumman glöm aldrig det! / din Linnéa







ångrar sig gör man när det är försent, aldrig i rättan tid.

Hej alla!
Shiit vad länge sen det var som jag skrev. Ni får förlåta mig men jag har haft fullt upp.. Sjukgymnast, simning, konfa, sjuk, vänner, plugg, prov, läxor, utvecklingssamtal, skratt, gråt. Ja ni fattar? Just nu sitter jag vid datorn och jag tänkte bara skriva något inlägg så ni vet att jag lever haha! I dag var jag i alla fall hemma för inatt sov jag yngefär 4 timmar för jag mådde illa (gör inte längre) Och har migrän som tusan!

Men i helgen var det bäst, träffade finaste och saknade Juliia! Har saknat henne grymt. Var roligt att träffa henne. Fick tre fina tröjor också, tack finast! Sen i går var det skola. Det suger, för ogillar endel folk i skolan som bara förstör. Men aja, inte mitt problem att fixa deras syn rak. Men fick tillbaka So "provet" fick vg. Är stolt faktiskt! Sen hade jag och Sprallice-Bralliice super kul! :D Tack vännen du gjorde min dag! Sen igår satt jag länge och planerade veckan, som är full packad. Eller inte fredagen men resten! Längtar så till lovet, är helt slut just nu. Har mycket i skolan: So prov, Kemi prov, Engelska prov, bok man ska läsa (som jag i och för sig redan har läst men ändå..), sen konfa läxor, osvosv! Men nu vet ni att jag lever! Och till alla som kränker mig, kallar mig fet (men som i själva verket bara väger 2 kilo mindre än mig) ni kan hitta någon annan att trycka ner för eran teknik funkar inta, inte på mig!

BYE! <3

Två Sigges bilder :O

Okej, ni kan igga mig på bilderna och kolla in mina söta vänner: Issa, jasse och Adina :D


jasmine, Adina och jag.


haha så söta vi är :P Isagel, Jag och Jasmine

Nytt!

Nytt i höst!


En stickad, randig mysig tröja som mummi har gjort. Tack! Super mysig verkligen! Igga mitt face haha.


Halvfinger vantar, svarta med mönster fått av två underbara människor: Lovisa och Simon. Tack!

Sen får ni en bild som 'är tagen för kanske två månader sen.




Tralalala, min blogg suger

hejjj alla!
Jag har inte haft tid att uppdatera. Jag har varit upptagen hela veckan, i måndags var jag med Sofiie, tisdags var jag på sjukgymnasten, onsdagen var jag på konfa sen var jag med Sofiie. Så jag har haft fullt upp. Och bloggen är tråkig, har ingen inspiration, har inget att skriva. Och ni kommenterar ju aldrig. bara Bella och syster. Resten suger på att kommentera. Men aja, just nu sitter vi i data salen, har b-språk och det är booooring! Sen har vi So läxa, kommer gå prima, två timmars So, segt! Men skit samma. Kommentera så får ni en puss, kram!

UPPDATE!

Hej alla.
Idag är det fredag. Jag ska bara vara hemma och sova för jag har verkligen inte sovit bra i veckan. Och jag skulle egentligen varit med en men hon kund einte och sne skulle jag hängt med Sofiie till Reftele men jag hade inga pengar så har inget att göra. Men något hittar jag alltid på, hoppas jag! I alla fall, skolan idag var seg.. Hemkunskap-lagade köttbullar, sås och potatis. Det blev inte gott :O Men sen hade vi 2 timmars hål, sen Fysik-Vi började med ett nytt kapitell-Magnetism. och till sist hade vi språkval-Det segaste på hela veckan -.-" Sen mötte jag Linus och nu är vi på Biblioteket. Men jag har typ inget att skriva.. Men ni får ha det bäst!

RSS 2.0