Bildlöst inlägg,

Tjabba!
Allt bra med er?
Med mig är det "ok" Är jätte koltrött och dagen har varit så fruktansvärt seeg!¨Har haft non-stopp med lektioner i skolan idag. matte, engelska, lunch, ttf, biologi, fysik och idrott. Ája. Det är bara att bita ihop eller hur? Snart fredag (säger vi..) och då blir det bääst! Nu ska jag hoppa in i duschen, möte och sen träffa b-vän! Ha det bra alla läsare.


Jag är stolt.

Jag är väldigt stolt över mig själv faktsikt! Jag trodde inte jag skulle orka plugga idag. Men nu har jag gjort hela svenska läxan så nu kan jag bara öva så jag kan redovisa det nästa vecka. Har ju tid så det är ju bra! Men So:n skippar jag.. Kommer ändå bli muntligt och vi har världens bästa lärare så a det är lungt. Värre med Engelskan och Svenskan.. Förresten är svenskan, matten och idrotten dom ämnen jag ska satsa mest på i år. kvällens planer är: Nu ska jag lägga mig på spikmattan i 20 minuter sen duscha, och förhoppningsvist kunna lägga mig vid 22 tiden. Aja nu ska jag inte trötta ut er längre.

haha ser ni vad gul/orange jag var precis när jag hade färgat håret från
nästan svart till blont i påskas. haha jag bjuder på denna bild :D

Svar på tal



Fråga från Elin : Hur fick du in ipoden? :) <3

Svar: Jag gick in på desingadinblogg.se och sen letade efter en sak om ipod. Ok svårt att förklara. Men gå in på desgnadinblogg.se och sen leta dig fram.


Svar från frågestunden.

1. Hur många killar har du haft?:) - Jag har nog haft 10-15?
2. Är du en ''pluggis''? - haha det beror på hur du menar med "pluggis"?
3. Vad vill du bli när du blir stor? - Jag vill bli jounalist eller författare
4. Vad älskar du mest att göra? - jag gillar att umgås med vänner, skriva, lyssna på musik och läsa böcker
5. Hur många bloggar läser du? 15-20?
6. Solade du mycket under sommaren? - Jag solade i alla fall så jag blev brunare än innan sommaren.
7. Har du bra betyg? - Jag har inte betyg än men ja, jag har bra betyg tycker jag.
8. Gillar du skolan? - Absolut.. INTE!
9. Använder du string? - haha nej.
10. Har du bra lärare?:) - Nja.. Dom duger la
11. Vad heter den du litar på allra mest? - Sofiie, erika, Julia, Bella och några till.
12. Hur länge har du bloggat? - Den här bloggen har jag haft sen april? Men den  första bloggen gjorde jag december 2008.
13. hatar du någon? - Nej, hata är ett starkt ord!
14. har du sagt till någon att den personen är fin fast du tycker den är ful? - Nej, för alla är fina på något sett.
15. Vad är de pinsammaste som har hänt dig? - Haha det finns massa saker. Så skulle nog bli en stor bok med allt pinsamt jag hargjort..
16. Vilken storlek har du i: Skor? Kläder? - Skor: 36-37.5, kläder olika. Xs-M.
17. vem är din bästa vän? - Sofie Söderlund.
18. vart går din drömresa ? :) <3 - Italien.
19. Händer dig om 10 år? - Jag jobbar hoppas jag och mår bra!
20. Varför bloggar du? - För att rensa tankarna.
21. Hur kom du på att du skulle börja blogga? - Det var min syster som tyckte vi kunde göra en blogg. Så a nu är bloggen en del av mitt liv.
22. Vilka bloggar följer du? - Bellas, Dessies, Kissies, Alices, och så vidare.
23. Favorit blogg? - Bellas och systers
24. Vad tycker du om kissie, paow, dessie, hugo, foki, kenza, amir hugo? - Jadu.. Dom har alla olika personligheter och a jag följer: Paow, dessie, kissie.
25.H ur länge har ditt längasta förhållande hållt? - 3 år.
26 Är du kär just nu? Nej,  
27. Ångrar du något i ditt liv? Ja mycket.
28 Din favorit bloggare:D - måste bli Bella och Syster.
29. Är du oskuld? - Varför så nyfiken?


Jag vill inget hellre än att se dig skratta och må bra! Du är allt.



Det var en gång en flicka. En mycket ensam flicka. Hon hade klasskamrater. Men inte vänner.
Hon hade intressen. Men inga drömmar. Hennes vardag var tom. Tom på glädje. Men fylld av tankar.
Likaså hennes sinne. Tankar som inte var vanliga. Inte för en liten flicka. Hon tänkte på livet.
Om början, mitten och slutet. Mest tänkte hon på början Och slutet. Mitten hade hon inte haft något intresse över.
Det var början, då allt liv skapades, Och slutet, då allt liv förstördes, Som hon tänkte på. I nattens tystnad kunde hon ligga och tänka. Tänka på hur stjärnorna om natten var som tankarna hon hade. De var många, de var klara, men de var så långt borta. Och hon visste att alla kunde se de, men ingen brydde sig. Ingen förutom hon.
Och därför kände henne sig ensam. För om man inte har någon att dela sina tankar med, Hur kan man då veta att någon lyssnar? Hon var väldigt tyst. För hon tänkte att hon inte hade något att säga. Inget som någon skulle vilja lyssna på i alla fall. Så hon sa inte så mycket. Men hennes ögon sa allt. Hennes stora ögon som såg ut att drömma sig bort. Och se saker som ingen annan såg. Se som ingen annan såg. Hon såg början som ett slut. Och slutet som en början. Så hon slutade börja. Och började sluta


Du är fin som du är.

Hej alla!
Helgen har varit rätt bra! Lördag-Mösarracet, Söndag-Hockey. (det var svim kallt i hockey hallen!)

Idag slutade jag vid halv fyra. Dagen har varit seeeg! Jag har haft huvudvärk och mått illa. Usch! I alla fall idag måste jag plugga, plugga! Typ 10 sidor So, En uppsats i Svenska osv. Allvarligt, jag orkar inte. Jag ska nog ut och springa också.. Vill verkligen rensa tankarna.. jag mår inte så värst bra idag så orkar inte blogga typ. Men en som bloggar och en som jag älskar väldigt mycket är Bella. Jag har länkat henne förr men det skadar inte en gång till va? --> Bella Alla kollar!


Söta, vackra, bästa Bella!

"Du är vackrare än solens ljusa strålar.
Du är bättre än alla andra varelser.
Du är en som verkligen vill alla i omgivningen väl.
Du är en stark person även fast allt som hänt i din uppväxt.
Du är Bella Kittelsen och jag älskar dig!"


Tråk inlägg!

HEj alla!
Skolan idag var seeg!! jag är skit trött.. Efter skolan var jag tvungen att stressa hem för jag hade inte ens börjat packa (ska till Hillerstorp) men jag är klar så jag har 1.5 timme kvar så a. I går färgade jag håret. brunt med lite ljusa slingor. Känns jätte konstigt att se en brunett linne i stället för en blondin linnea. Men a nu ska jag äta. Puss hejj!

26 augusti 2010 :D

God morgon allesammans!
Sitter i sklolan  just nu. Har bara haft en lektion --> B-språk, med Bosse. Vi gjorde två stensiler och jag och Sofiie ägde alla! :D Ialla fall nu har vi två timmars So!! :O Vi är i datasalen och forskar om partiledarna. Läxan gick bra också. Efter So:n har vi Lunch, svenska, slöjd och sen elevensval (innebandy) Inte så intresant, men men. I dag ska jag plugga matte, packa och slinga håret. Har inte så mycket att skriva.

Svar till anonym: När kommer svaren på frågestundan?
Jag svarar: Den kommer snart.. Har inte haft tid. Den kommer förmodlingen på måndag så ni kan ju alltid fråga mera. :D

Kramar!

Den som aldrig gör några misstag gör oftast ingenting alls.

Jag har bloggtorka, har inget att skriva.. Därför har jag inte bloggat. 

Helgen har helt klart varit bäst! Fredag var jag med sötnosen Sofiie. Vi sov över. Vaknade vid 10 på lördagen för vi skulle vara hundvakt åt tre ur söta hundar! Diva, killer och ett namn jag glömt? I alla fall så var vi hundvakt från 12.00-23.00. Sen på söndagen var jag med Sofiie och Linnéa. Vi kollade på Eclips och mös. Sen laddade Linnéa ner nya låtar till min mobil. Raderade alla låtar (160 st) Och laddade ner nya. Nu har jag bara 89.. Känns tomt typ haha. A sen så inatt kunde jag inte sova. Mina händer skakade utan anledning och jag var trött men kunde inte somna så när jag hade legat och vänt och vridit på min till 03.00 så gick jag ner och la mig i soffan och kollade på stuart little 2 haha as länge sen jag såg den. Sen somnade jag. Vaknade vid 07.00.. Hade sov morgon men kunde inte somna om. Skolan idag var rätt slapp faktsikt. Slutade 15.20 och nu sitter jag här.. Har as ont i magen. I alla fall nu ska jag äta och sen möta sofie. Jag kommer uppdatera dåligt ett tag framöver för har inget vettigt att skirva så.. A men ni kan alltid kommentera det gör mig gladare.

Bild från 2008.


Angel-Shaggy


Ps. Prick två veckor kvar till min födelsedag!

Idag vill jag inte göra något. Jag..

.. Orkar inte blogga just nu. Är redan skoltrött. Har gått en dag, blir trött av att bara se på schemat.. Ingen ro och ingen vila här inte. Men sovmorgon på måndagar och fredag. Det är la bra? eller nej, jag vet inte. Kollade på one tree hill när jag kom hem. Är på första säsongen kapitell 16/22? Sen gick jag till Sara. Vi kollade på 17 again. bra och rolig film! Har inte sett klart dne för hon skulle på något möte så ska dit senare. Ska lägga mig vid 22.00 idag. Igår gick jag och la vid 22.15. Så a var inte trött i morse även fast jag somnade vid 01.30. haha vilket jobbigt inlägg det blev. Men nu ska jag dra miig ifrån datorn.. Kanske ska lägga ner bloggen. Känns inget kul att blogga om ingen skriver vad dom tycker. Kommentera mera!


en suddig bild på söta lisa.
Puss!

tjolahoppsan sa!

Tjabba eller nåt?
dagen igår var good! Eller inte hela men halva :D Kvällen spenderades hemma hos Sara. One tree hill är det som gäller nu haha! Hon gjorde fransk manikyr på mig och a vi hade allmänt bra! Kom i säng vid 1-2 tiden.. Inte bra Linnea. I morgon är det skola som gäller.. Press, stress, plugg, tjat blabla! Suger att sommaren är förbi. 19 dar tills min födelsedag. Längtar! Men nu kan jag inte sitta här längre, ska fixa mig sen ska jag till optikern och kolla efter glasögon och kolla synen. Ska leta efter svarta nördglasögon :D Skriver kanske mer sen.

puss!

Lalalalala rubrik?

Orkar inte sitta vid datorn och skriva vad jag gjort. Känns meningstlöst haha. Idag ska jag i alla fall träffa Sara! Bästa sara. Blir la film skulle jag tro? Alltid lika mysigt. Och vet ni? Jag är otroligt stolt över mig själv just nu. Och ingen kan bryta den stoltheten. Men bara för alla på Bilddagboken.se gör detta testet så gör jag också det. har inget annat att skriva så..

Lovar du att vara ärlig? Är alltid Ärlig.
Du heter ?
 Liinnea
Smeknamn:
  Lillen, Nea, Hönan. :')
Beroende av:
  Mobilen och alla underbara människor som läser min blogg :D  
Vad får du oftast komplimanger för?
 Vet inte? Mina fingrar för jag gör konstiga saker (misstolka inte!) med dom haha.
Hur imponerar man på dig? man visar att man är sig själv och a.
Brukar du skratta för dig själv? nej.
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?
 ja, minst en gång om dagen.
Har du varit full den här månaden?
 nix.
Sprit, cider, vin eller öl:
  cider
Brukar du bli för full?
 haha nej!
Är du allergisk mot något?
 Falskhet, tomater, citrusfrukter, nötter och Jordgubbar,
Har du haft sex idag?
 Nej 
Har du pussat någon som är fyra år äldre?  Nej.
Nästa mål i ditt liv? Göra allt som jag vill och inte göra det som inte känns rätt.
Hur svarar du i mobilen?  Hej de är sofiie! eller hallå 
Vanligaste färg på dina kläder?
  olika.
Vad tycker du om fötter? Korta och korta haha.
vem saknar du? Hm.. Många golk.
Är du blyg? ja.
Har du spytt offentligt? yyes
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag?
 Hah, göra det som inte tjejer kan.
Är du bortskämd?
 nej absolut inte..
Vad behöver du just nu? Kärlek och trygghet.
Vilken person tycker du är en bra förebild? Madicken.
En speciell dag du minns?
  Igår som var bäst med sofie!
Har du strumpor på dig nu?  nej xd
Är det okej att gråta?
 självklart.
När grät du senast?
 Förra veckan nån gång.
Vad skulle du göra om du vann en miljon?
 Ge penger till andra länder, shoppa, :D
Bär du glasögon eller linser? Ja.
Vill du gifta dig? Jarå.
Vill du ha barn?
 Jarå.
Solar du ofta?
  Jarå.
Är du bra på att laga mat?
 nej
Är du flygrädd?  venne

Hur vig är du?
  hahhah testa mig ?
Tror du på ett liv efter döden?
  Ja.
Bor dina föräldrar tillsammans?
 nej.
Vilken ögonfärg har du?
 Milerade.
Har du någon gång gråtit dej till sömns? yyes.

Röker du?
 Nej, hålle rinte på med sån skit.
Senaste låt du hörde?
  How to save a life.
Vad gör du på helgerna?
  Olika :D

Låång inlägg.

Hej!
Helgen har varit bra. Har slappat och tagit det lungt. Idag vaknade jag vid 9. Sen vid halv elva åkte jag hem till Gnosjö. Sen mötte jag Sofie vid halv 12. Så tog vi bussen till Värnamo. Gick till Sjukhuset --> tandläkaren. Gick bra. Fick min nya tandställning. Sen gick vi till stan. Jag köpte: en skolkalender och en pennfodral på gallerix 119:- och 19:- , en glitter eyliner och en foundation på Hm 49.50:- och 39.90:- Sen prövade vi korsetter på Lindex. haha så obekväma. Sen gick vi och åt på Stensture. Tjockis mat :P Sen kollade vi även på navelpiercingar för Sofie ska ta hål i tungan och jag i navlen. Vi åkte bussen vid 15.50. Sen typ köpte vi cola och gick till Puss och Zeb och sofie. Köpte en ring på puss 19:- Super fin! Och så typ töntade vi i samhället.. Är as trött. Ska nog sova snart :O Ska bara duscha först. Skriver i morgon. Då kommer bilder från dagen idag.

Puss!!

En bild säger mer än tusen ord right? Men en bild säger egentligen inte ens hälften av vad den egentligen säger.

God morgon!
Fattar inte att jag kan vara vaken nu. Somnade vid 05.00 någon gång och vaknade för en timme sen. :O
I alla fall, idag är ingen toppen dag precis, eller humöret är inte på topp. Men vädret gör ju en på lite bättre humör! Men jag kan inte sola på baksidan för där är det byggarbetare som håller på att gräva och hålla på så där kan jag inte ligga precis haha :P Men idag får ni ingen outfit för jag orkar inte ta kort. Men har inget speciellt: Jeans, Linne, T-shirt och en tre kvarts armad kofta. juste, måste packa idag. I morgon ska familjen först spela typ bowling eller mini golf haha, sen åker jag direkt till Hillerstorp! har inte varit där på 6 veckor :O Men men, nu ska jag spela nitendo med grabbarna! Ses sen!




Allt jag vill...

... Jag vill:
* Pircea navlen.
* Leva sunt.
* Byta garderob med någon.
* Köpa en system kamera.
* Flytta till en egen lägenhet.
* Gå ut skolan med högsta betyg.
* Nå ut till människor som behöver få höra rösten som säger: Efter regn kommer solsken.
* Resa runt och hjälpa fattiga människor runt om i världen.
* Vara kär.
* Känna trygghet och värme.
* Våga stå upp för den jag är.
* Träffa mina halvsystrar, Sanna och Leona + Sannas barn, Lukas.
* Flytta från Gnosjö.
* Byta skola.
* Vara lycklig.
* Färga håret rosa eller rött.
* Känna att jag lever och att det finns en framtid för allt det här jag vill..

Dagens outfit

Dålig bildkvalite.


Jeans tights-Veromoda.
T-shirt-Veromoda.
Linnea-hm.

Mag bilder.

Hej allesammans.
Jag bloggade inte igå för igår fick jag feber och migrän så orkade inte stiga upp ur sängen förrän klockan 22.00 då sofie hälsade på mig. Haha hon målade på min mage (ni får bild senare) As snyyg typ haha. A sen var jag hos tandläkaren. Det gicm bra ska dit på måndag igen. Jag gjorde ett videoinlägg men det gå inte lägga upp men a ni får nöja er med bilder så länge.


Min mage när sofiie vart ifarten. :D


Mobba inte bilden. Nu ska jag käka frukost. Bye


Let me not fall into darkness again

Nu ska jag dra från datorn. För orkar inte sitta och snacka med folk som ändå inte uppskattar en, och som man inte duger åt. Jag har gjort mitt, nu är det din tur att göra resten. Nu ska jag inte deppa utan jag ska gå och ta min cola som står och väntar och hoppa ner i soffan och titta på någon rolig film eller spela nitendo? Aja, något ska jag göra i alla fall.

Kram.


Sluddigt inlägg..

Tjolahopp gummisnopp!
Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen idag. Har verkligen inte haft tid. Jag vaknade vid 09.00.. Somnade vid 5 inatt. Så har bara sovit 4 timmar. Whatever. När jag hade vaknat la jag mig i soffan och kollade på 7Heaven. Så grymt kul, så söta också! Sen fixade jag mig och sen åkte jag på ett möte som höll på till 16.00? När jag kom hem åt jag lite, sen städade jag hela toan på övervåningen. Ska städa mitt rum sen också. Duktig som jag är hihi! Sen har jag läst ett fantastikt fint brev från Madicken! Otroligt grym är hon! Verkligen.

Juste, mamma beställde ny tid till tandläkeren för (klumpig som jag är..) jag steg sönder min tandställning i torsdags haha. Så i morgon klockan 8 Ska jag vara i värnamo.. Kommer inte vara vaken då haha.

Bara för jag saknar min b-vän!



Saker jag måste ha gjort innan veckan är slut:
* Beställa tid hos optikern (nya glasögon)
* Gå till banken och fixa bankkort.
* Fixa skåpslås, pennor, suddi m.m
* slinga utväxten.

Kram!


bildlöstinlägg

Hej alla.
Jag vaknadevid 2 idag. Kunde verkligen inte somna inatt. Hade ångest och tankarna snurrade till sent på morgonen. Somnade nog vid 6 tror jag. Sen vaknade vid 2. Har kollat på I stormens öga. Bra film. Alla ska kolla på den för dne är bra. Jag har bestämt mig för att skita i Steninge iår. Jag orkar verkligen inte. Är trött och är sliten. Så ska vara hemma och vila istället. Känns rätt skönt faktsikt. Men nu ska jag chatta med sociala folk. Massa kramar Linnea.

<3



Jag älskar dig josse...

Blablabla

Allt känns så meningslöst. Allt. Allt jag gör har ingen betydelse, för det är fel, alltid så otroligt fel. Nej, jag är inte den jag vill vara. Jag kämpar för att bli den jag vill vara, eller rättare sagt: Den andra vill att jag ska vara. Jag är inte så säker, stark och ordentlig som alla tror att jag är. Jag är osäker, svag och väldigt stökig av mig egentligen. Men jag måste spela stark, inte visa mig svag. Jag måste spela säker för att folk inte ska tro att jag är osäker. Gash, jag blir så trött på verkligheten. Jag vill inte spela ett dumt idiotiskt spel som jag inte må bra av. Jag vill spela spelet som jag mår bra av och som jag vinner. Jag ska sikta mot ljuset, för just nu har mörkret vunnit. Men jag ska vinna. Jag ska kämpa ända tills jag vinner.

Tankar av Linnea.


Lite tankar.

På sista tiden har jag varit trött och kännt mig sliten. Jag har tagit ut min arget på mina närmasta. Jag har inte varit mig själv. Jag vill bara vila ut. Vara pigg till skolan.. Jag är så ledsen för alla jag sårat. Ni som har gjort allt men som inte har fått någon kärlek tillbaka. Förlåt. Jag bär på så mycket. Jag önskar jag kunde skriva eller skrika ut till alla vad som tynger mig. Jag vill inte skriva mer depp texter här på bloggen utan jag vill visa min positiva sida. Men ni vet nu i alla fall om jag inte bloggar så är det för jag är trött och sliten. Älskar alla mina läsare.

Paece out!


bom bom bom.

Hej alla.
Dagen har varit kul. Vi har solat, sprungit, hoppat på studsmattan i ösregnet, kollat på film och myst! Har lämnat Sofiie nyss. Jag behöve regntligen börja packa.. Men jag orkar inte :O Men ville bara skriva att jag lever.

Kram..


Bild i repris.

Hej alla :)
Förlåt för dåligt uppdatering. Men igår var jag faktsikt med knasbollenSofiie! Vi flummade, spelade fotboll i skolan med bara bh och jeans haha, bakade cornflakes kakor klockan 12 på natten, vi fotade i finklänningar (bilder kommer senare), sen sov hon över. Jag somnade vid 2 men hon 6 mhohaha. Sen vaknade Vi vid 11. Vi har precis käkat frukost och ska ut och kanske sola? 35 grader ute ju! :O

Juste, i går köpte jag lite saker till resan på måndag, ska ju till Steninge! :)



Ha en bra dag. För det ska ja.
 Puss.

Jag är med och..

.. Tävlar om en somrig goodiebag hos ---> Simone Simone är en tjej som har en super bra blogg. Hon uppdaterar mycket och inläggen är alltid fullt med överaskningar. Om ni vill vara med och tävla Gå in HÄR

 


Sunshine!

Tja.
Kom nyss in. har varit en crazy natt med Sofie bästevän! Hon kom till migt vid 23.00 i går sen somnad evi vid typ 3? Och vaknade vid 12, sen solade vi och sen stack hon till Ella. Jag har aolat, ska ut igen efter jag har skrivit. As gött väder idag! Så det blir dålig uppdate nu idag för det är ju fint väder, då ska man inte sitta inne och nörda dator precis 8D Ni får ha det bäst!

..

Orkar inte blogga mer idag.
Sorry. Men ni kan alltid fråga frågor i frågestunden ett inlägg nedanför.

Vackraste Erikas bild.. :)


Frågestund :)

Okej alla.
Nu ska jag ha en frågestund i bloggen.
Ni får fråga vad som helst och jag svarar på allt.
Frågestunden avslutas när jag känner för det.


ord från mig.

Igår låg jag och grubblade länge på varför bara vissa har mer otur än andra. Eller varför det är så svårt att förlåta. Varför är det så egentligen?

Jag har varit med om en massa saker i mina 13 snart 14 år. Saker som har varit helt otroligt fantastiska och saker som har varit helt världelösa. Jag har haft perioder med bara skrik och gråt, otrygghet och rädsla. Jag har även haft perioder med skratt och lycka, kärlek och trygghet. Jag har kännt lyckan som sprids i kroppen när kärleken är som vackrast. Jag har kännt olyckan spridas i kroppen när männsikor har svikit. Jag har varit rädd och jag har varit säker. Men varför måste allt gå upp och ner? Jag vill tippa åt rätt håll. Jag vill välja dörren till kärlek och lycka. Jag vill att mina vänner ska veta hur mycket jag älskar dom. För jag är så dålig på att visa det. Jag har stammat av ångest, men ändå har mina närmsta stått kvar. Även fast jag skrikit, gråtit, skämt ut, skadat mina vänner har dom stått kvar. Jag fattar inte hur dom har stått ut med allt. Men det visar att det finns äkta vänner. "Hellre få sanna vänner än många falska vänner"

Men förlåta då? Och gå vidare? Jag har grubblat och grubblat. Och det hjälper inte mig att gå runt och vara arg, ledsen, besviken på människor som inte har något hjärta. För vill dom inte vara er vän så är dom inte värda er. Jag har en som har sagt till mig, eller den sa det framför många att "man ska förlåta, men det betyder inte att man accepterar situationen" Det är en klok kvinna som det kom i från. Hon säger bara kloka saker. Det stämmer det hon säger. Men det är inte alltid det lättaste. Det är otroligt svårt och jobbigt att förlåta vissa saker. Vissa saker som är så otroligt "oförlåtliga" kan man knappt förlåta. Det känns liksom inte rätt. Men jag måste förlåta det som hänt. Man måste låta det ta tid. Även fast männsikan inte är värd det. Han/Hon är inte värd mig i mina ögon. Men jag måste förlåta. Jag måste gå vidare. Måste glömma. Även fast det är otroligt otänktbart. Men jag lovar: Man vinner på det i längden! Man blir starkare. Men der betyder inte att jag accepterar situationen eller det som männsikan har gjort. För det gör jag absolut inte det jag har varit med om! Men jag måste tänka att den människan inte är värd mig. Han/Hon är inte värd att förstöra mig. Ingen har rätt till att förstöra ditt liv. Men förlåta måste man göra någon gång för man mår inte bra av att vara osams med någon eller att gå runt och hata andra.

Det är bara du själv som kan ändra ditt tänkesätt.

Jag är duktig :D

Tja!
Jag har varit ute och sprungit. Sen har jag gjort "idioten" Med jack. Har verkligen kass konditon. Måste jobba upp den. Jag strävar efter en frisk kropp, en bra mat vana och bra kondition. Var faktsikt härligt att springa. fast måste duscha nu. Känne rmig inte fräsh haha. Men skriver säkert senare.

Puss.

Musik.



Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
In 77 and 69 revolution was in the air
I was born too late into a world that doesn't care
Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair

When the head of state didn't play guitar,
Not everybody drove a car,
When music really mattered and when radio was king,
When accountants didn't have control
And the media couldn't buy your soul
And computers were still scary and we didn't know everything


When pop-stars still remained a myth
And ignorance could still be bliss
And when God Saved the Queen she turned a whiter shade of pale
When my mom and dad were in their teens
And anarchy was still a dream
And the only way to stay in touch was a letter in the mail


When record shops were still on top
And vinyl was all that they stocked
And the super info highway was still drifting out in space
Kids were wearing hand me downs,
And playing games meant kick around
And footballers still had long hair and dirt across their face

I was born too late to a world that doesn't care
Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair


Hiss & Diss

 

Vädret. Regn är det tråkigaste som finns. Och kylan är också jobbigt. Det är sommar inte höst.. FET diss på vädret och regnet.

Ryckten. Hallå, man ska aldrig lyssna på ryckten. Av alla ryckten är det knappt någon som stämmer helt. fattar inte hur man kan skapa ryckten som får en att må dåligt. Håll tyst om hemligheter. Man måste kunna lita på varann, för annars kommer ingen tro på en till slut.

Att lovet och sommaren snart är slut. Tänk. Om 3 veckor börjar vi skolan, jag börjar 8:an. Om 3 veckor sitter dom flesta i skolbänken och lyssnar och tar in sig all lärdom. Läxor och stress kommer helt klart vara det jobbigaste på hela året.. Ok. Jag vill få en utbildning men jag har verkligen ingen lust att börja skolan nu.. Tycker man borde har ett halvår lov och ett ahlvår plugg.. Diss på skolan.

Utseende fixerande människor.
Alla tänker nog på utseendet. eller hur? Varför gör vi det även fast vi vet mycket väl att det är insidan som räknas. Jag är hellre vän med en som är överviktig som har ett hjärta av guld. Än en smal som är hur vacker som helst men som inte har något hjärta överhuvudtaget. Tänk inte på utsidan utan leta inuti i stället!


Steninge lägret som är om en vecka.
Kommer helt klart bli bäst! Kommer bli sjukt kul att träffa alla från Smålandstenar. Steningelägret är det bästa i Augusti.

Att det är en månad tills jag fyller år. Om en månad fyller jag 14. Jag känner mig äldre, faktsikt. Jag känner mig som 16-17. Mem jag längtar tills det i alla fall. Hoppas jag får en kamera eller pengar så jag kan köpa en. Vill hemskt gärna ha en kamera.. Fast jag är glad bara jag får ett Grattis och en kram.

Conlers blogg. Har ni läst den? helt otroligt super fantastisk! Kolla in hennes blogg. Hon är den starkaste männsikan jag läst om helt klart!


Hade inte så mycket att hissa..


Tusen tack hörni! <3

Hej alla :D
Tack för alla kommentarer! Och välkommna alla som är nya här på min blogg!

Vaknade vid 08.00 idag. Vid 09.20 åkte jag till värnamo och röntgade mina lungor. Det gick la bra.. Sen nu är jag hos grannen typ. Jag vet inte vad jag ska göra idag faktsikt? Vill sola. Men det går inte utan sol.. Diss till vädret. Jo, jag ska göra diss och hiss i nästa inlägg.

allt bra med er?




Ta mig till kärlek.
Ta mig till dans.
Ta mig till nåt som tar mig någonstans.


Kram!

Header

Nu header. Tack Bella för den fina headern.

Den gammla.


Den nya.


kram!

Ja må hon leva.♥

Ja må hon leva.
Ja må hon leva.
Ja må hon leva ut i hundrade år.
Ja visst ska hon skjutas.
Ja visst ska hon skjutas.
Ja visst ska hon skjutas på en skottkärra fram!! 
Ett STORT grattis till världens bästa Adina som fyller FJORTON år idag
Jag älskar verkligen den här tjejen.
Hoppas din dag har varit bäst.
För det är du värld.

Klicka på bilden för att kommer till hjärtats blogg ♥


Snabbt inlägg här va

Hej alla!
Förlåt för dålig uppdatering. Igår hände lite grejer som inte var planerade.. Sen var jag och sofie barnvakt från 21.00-04.00.. La oss vid 06.00 och vaknade vid ett sen åt vi pizza.. Och umgicks. Har kännt mig helt död i går och ida.. I morgon ska jag röntga mina lungor. Kommer säkert inte visa något menmen. Nu vet ni att jag lever i alla fall. Jag ska spela nitendo nu :D

Kram.


RSS 2.0